Psihoterapia de grup „Îmblânzește anxietatea”

Suferiți de anxietate, aveți anumite temeri și îngrijorări? Terapia de grup coordonată de un psiholog cu experiență vă poate ajuta să înțelegeți cauzele emoțiilor și să învățați să le controlați.

Lucrul în grup le permite participanților să-și exprime îngrijorările și să învețe noi tehnici pentru a înfrunta anxietatea. În acest scop, folosim metode și instrumente unice pentru a vă ajuta să depășiți gândurile și sentimentele de anxietate pentru a avea o viață împlinită.

Nu ratați ocazia de a deveni o persoană calmă și plină de încredere! Înscrieți-vă la terapia noastră de grup și dați curs călătoriei de îmblânzire a anxietății chiar acum.

Psihoterapia de grup „Îmblânzește anxietatea”

Ce tehnici folosim

Meditația mindfulness
Brain-dump
Jocuri de rol
Terapia prin artă
Lucrul cu factorii declanșatori
Relaxare musculară progresivă
Exerciții de mindfulness
Îmbunătățirea abilităților sociale
Ksenia Mykhaylova

Terapia este coordonată de: Ksenia Mykhaylova

Am 10 ani de experiență practică lucrând cu diverse stări mentale (psihotice și nevrotice). Specializarea îmi permite să lucrez cu o gamă largă de solicitări, să diferențiez bolile psihosomatice și cele somatice, să evaluez starea generală a clientului, să determin cantitatea necesară de terapie și să ofer recomandări adecvate. În munca mea, folosesc terapia cognitiv-comportamentală, hipnoterapia, terapia Gestalt și alte abordări în funcție de solicitarea clientului. Consider că psihoterapia ar trebui să fie eficientă și ecologică pentru o persoană, iar rezultatele ar trebui să fie eficiente pentru client într-un timp scurt.

Durata: 1,5-2 ani
Periodicitate: În fiecare săptămână
Preț 300 RON

Alte cursuri

Grupul de suport „Clubul Femeilor”
22.05.2023