Grupul de suport „Clubul Femeilor”

Orice femeie are nevoie de susținere și atenție, mai ales în această lume atât de trepidantă. Vă invităm la clubul nostru de psihologie dedicat femeilor, unde veți dobândi abilități utile pentru a vă dezvolta stima și încrederea în sine și a vă îmbunătăți relațiile cu semenii.

 Conversațiile de grup vă oferă posibilitatea de a vă exprima și de a vă împărtăși gândurile într-un anturaj plăcut și sigur. Veți învăța cum să vă gestionați emoțiile, să vă depășiți temerile și îndoiala de sine, să clădiți relații sănătoase și armonioase cu partenerul, copiii, rudele și prietenii. În plus, puteți beneficia de asistență și sfaturi eficiente de la psihologul nostru cu experiență. 

Nu trebuie să amânați propria stare de bine pe termen lung. Alăturați-vă grupului de suport psihologic „Clubul Femeilor” și începeți să trăiți o viață deplină și activă chiar acum!

Grupul de suport „Clubul Femeilor”

Ce tehnici folosim

Constelații familiale
Vindecarea traumelor din trecut
Mesaje de tipul „Eu…”
Cinci limbaje ale iubirii
Practica recunoștinței
Vindecarea copilului interior
Tehnica de vizualizare
Vindecarea traumelor emoționale
Valery Spitsina

Terapia este coordonată de: Valery Spitsina

Folosesc tehnici de consiliere existențială și cognitiv-comportamentală, precum și orientări în carieră și terapie de grup. Scopul meu este să ajut oamenii să-și înțeleagă emoțiile și gândurile, să găsească resurse în ei înșiși pentru a face față dificultăților și a atinge armonia interioară și exterioară. Cred că fiecare persoană are dreptul la o viață fericită și sunt gata să ajut pe oricine dorește să-și schimbe viața în bine.

Durata: În fiecare săptămână
Periodicitate: 1,5-2 ani
Preț 250 RON

Alte cursuri

Psihoterapia de grup „Îmblânzește anxietatea”
22.05.2023