Maratonul afirmațiilor și al gândirii pozitive

Astăzi este cel mai bun moment pentru a da startul unei vieți noi. O viață fără teamă de eșec, neîncredere în sine, gânduri pesimiste. 

Atâta timp cât aveți anumite frici, sunteți în pierdere, privind pasiv cum alții își ating obiectivele și trăiesc în armonie cu ei înșiși și cu cei din jur.

Maratonul elaborat de psihologi profesioniști vă va ajuta să vă schimbați modul de gândire și să deveniți o persoană încrezătoare în sine care știe exact ce-și dorește. Vă vom ajuta să realizați toate acestea cu ajutorul afirmațiilor – un instrument eficient de gândire pozitivă care contribuie la îmbunătățirea stării de spirit, la sporirea energiei și la atingerea obiectivelor. 

Timp de 5 zile veți exersa afirmațiile, vă veți asculta pe voi înșivă și veți observa cum treptat vi se va schimba viața. Mai mult, veți învăța cum să vă creați propriile afirmații care vă vor ajuta personal.

Maratonul afirmațiilor și al gândirii pozitive – oportunitatea de a vă descoperi și de a vă schimba, de a învăța lucruri noi și de a primi sprijin de la persoane care, de asemenea, se străduiesc să devină mai încrezătoare în sine și pline de succes.

Veți obține acces la conținut unic, inclusiv lecții video, transmisiuni în direct, sarcini, exerciții practice și multe altele. De asemenea, veți primi răspunsuri la întrebări de la echipa de consilieri psihologi profesioniști.

 

Maratonul afirmațiilor și al gândirii pozitive

Maratonul este conceput pentru cei care doresc

să se cunoască pe sine și dorințele sale
să gândească pozitiv
să se elibereze de temeri și anxietăți
să devină mai încrezători în sine
să-și atingă cu ușurință obiectivele
să devină o persoană de succes
să beneficieze de asistență profesională
Valeria Vasylievna Spitsyna

Terapia este coordonată de: Valeria Vasylievna Spitsyna

Folosesc tehnici de consiliere existențială și cognitiv-comportamentală, precum și orientări în carieră și terapie de grup. Scopul meu este să ajut oamenii să-și înțeleagă emoțiile și gândurile, să găsească resurse în ei înșiși pentru a face față dificultăților și a atinge armonia interioară și exterioară. Cred că fiecare persoană are dreptul la o viață fericită și sunt gata să ajut pe oricine dorește să-și schimbe viața în bine.

Durata: 5 zile
Periodicitate: În fiecare zi la ora 17:00
Preț 0 RON

Alte cursuri